Συνεχίζεται σε αυτή την ιστοσελίδα ~ Continious on this Blogsite:

Η 6η ΝΥΧΤΑ του Γαλαξιακού Κύκλου

Η Μετακίνηση των Εποχών ~ The Shift of the Ages

Shift of the Ages Film

Central & South America Blogs - BlogCatalog Blog Directory

ΟΙ ΜΑΓΕΙΕΣ ΤΩΝ ΜΑΓΙΑΣ - ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΩΝ ΤΩΝ ΜΑΓΙΑΣ

ΟΙ ΜΑΓΕΙΕΣ ΤΩΝ ΜΑΓΙΑΣ - ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΩΝ ΤΩΝ ΜΑΓΙΑΣ
Το MAYANMAJIX στα Ελληνικά!

Το MAYANMAJIX στα Ελληνικά

Το MAYANMAJIX στα Ελληνικά
Για να υπολογίσετε και να διαβάσετε ποιό είναι το Ηλιακό σας σημείο γέννησης και ο Τόνος γέννησής σας στο Ημερολόγιο των Μάγιας

Τι είναι τι στους ημερολογιακούς πίνακες αυτού του ιστολογίου - Εξηγήσεις για γρήγορη κατανόηση

Σάββατο 21 Φεβρουαρίου 2009

Η 4η Εικοσάδα / Uinal ή η 2η Νύχτα του "Χορού" (4ος "μήνας" στο Τζολ-Κιν) ~ The 4th Uinal or 2nd Night in Tzol-Kin ("month")

blog comments powered by Disqus
Share/Bookmark

Το ημερολόγιο των Μάγιας

Το ημερολόγιο των Μάγιας
και ας ξαναθυμηθούμε το ποια είναι η ερμηνεία του και... το μυστικό του!

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Η "Αληθινή μέτρηση του Ημερολόγιου" σύμφωνα με τις ανακαλύψεις του Σουηδού μικροβιολόγου/ερευνητή Δρ. Καρλ Τζοχάν Κάλεμαν.
Η ιστοσελίδα τιμά τους Γέροντες Φροντιστές/Φύλακες της Ημέρας του Ημερολογίου και ιδιαίτερα τον επικεφαλής τους σαμάνο και λέκτορα Δον Αλεχάντρο Οξλαγ και
είναι όλα αναφορές και μεταφράσεις από τα έργα και έρευνες του κ. Ιαν Ξελ Λάνγκολντ και
του Δρ.Καρλ Τζοχάν Κάλεμαν για τη φιλοσοφία, τις ημερομηνίες και τη σημασία του ημερολογίου των Μάγιας για την κοινωνικοπολιτική μας πραγματικότητα και την υπαρξιακή/συναισθηματική απόρρεια στη προσωπική μας ζωή.
Διαβάστε το κείμενο "Ο Χρόνος στους Μάγιας" με τα σύντομα βιογραφικά που ακολουθούν.
Για να έχετε καθημερινή ενημέρωση στο προσωπικό σας ταχυδρομείο, δώστε τη διεύθυνσή σας στη περιοχή εγγραφής.
Για μια πλήρη εικόνα των παραπάνω αναφερθέντων δείτε την ταινία/διάλεξη του κ.Ίαν Ξελ Λάνγκολντ:
Το Ημερολόγιο των Μάγιας Έρχεται στον Βορά - "Ο Κόνδορας πετάει στον Αετό" Μέρος 1 και 2

Ενημερωτικές και αποκαλυπτικές εξηγήσεις για το ημερολόγιο "Μακράς Μέτρησης" (Long Count) και για το τι σημαίνει "το τέλος του ημερολογίου των Μάγιας" μπορείτε να δείτε και να ακούσετε στις διαλέξεις - ομιλίες του ίδιου του κορυφαίου ιερέα των Μάγιας και διατηρητή του ημερολογίου της 13ης γενιάς ιερέων των Κουΐτσι Μάγιας από την Γουατεμάλα, Δον Αλεχάντρο Κυρίλο-Περέζ Όξλαγ ή "Τάτα" που μαζί με την γυναίκα του Ελίζαμπεθ Αραούχο ως μεταφράστρια κάνουν περιοδίες σε πολλές χώρες μεταφέροντας μηνύματα αγάπης, ενότητας, ειρήνης, προσωπικής δύναμης στους ιθαγενείς λαούς.
Τις ομιλίες του Δον Αλεχάντρο θα τις δείτε εδώ:

Ο Δον Αλεχάντρο Όξλαγ για το ημερολόγιο "Μακράς Μέτρησης", το "Τέλος του ημερολογίου" και του "4ου Ήλιου"

Ταινίες στα Ελληνικά για το Ημερολόγιο των Μάγιας

Movies from Ian Xel Lungold about the Maya Calendar with Greek Subtitles
με σύνθεση από τον Κρις Βάλεντιν. Ακούγονται φράσεις που ειπώθηκαν από τον Ίαν Ξελ Λάνγκολντ:
1. Το Ημερολόγιο των Μάγιας - Τα λόγια του Ίαν ξαναγεννιούνται 2008
Η Ταινία

από τον Ίαν Ξελ Λάνγκολντ με Ελληνικούς υπότιτλους:

1. Το Ημερολόγιο των Μάγιας - Η Εξέλιξη Συνεχίζετε (Η τελευταία ταινία του Ίαν Ξελ Λάνγκολντ στη Σεντόνα της Αριζόνα - 2005)
Μέρος 1ο
Μέρος 2ο

2. Το Ημερολόγιο των Μάγιας Έρχεται στον Βορρά - "Ο Κόνδορας Πετάει στον Αετό" (Στο Γουάιτ Χόρς - Γιούκον του Καναδά - 2004)
Μέρος 1ο
Μέρος 2ο

3. Τα Μυστικά του Ημερολογίου των Μάγιας αποκαλύπτονται (Οι ταινίες από το Πανεπιστημιακό Κολλέγιο του Οκανάγκαν στον Καναδά - 2003)
Μέρος 1ο
Μέρος 2ο
Μέρος 3ο

4. Καλως Ήρθατε στην Εξέλιξη (Στη Σεντόνα της Αριζόνα - 2002)
α) Ταινία 1η

β) Ταινία 2η - "Τα Επόμενα 9 Χρόνια"


Οι υποτιτλισμένες ταινίες βρίσκονται ακόμα στις ιστοσελίδες:

Ταινίες στα Ελληνικά για το ημερολόγιο των Μάγιας

ή στην:

Mayan Majix στο λινκ "Learning Lab"

Αν θέλετε να έχετε μια από τις μεταφρασμένες στα Ελληνικά ταινίες στην προτότυπη ποιότητα δηλαδή, για να την δείξετε στους φίλους σας ή ακόμα για προσωπική σπουδή, εποικινωνήστε μαζί μου στη διεύθυνση:
fri_eden@yahoo.gr
Σας στέλνω αντίτυπο οποιασδήποτε ταινίας δωρεάν, μόνο με μια μικρή δωρεά από εσάς για τα έξοδα αποστολής κ.λ.π.
Τις ταινίες δεν θα τις βρείτε στο εμπόριο γιατί δεν είναι εμπορεύσιμες αλλά διαφωτιστικές.
Για τυχόν μεταφραστικά λάθη την ευθύνη φέρω προσωπικά εγώ.
Με χαροποιούν πάντα κάποιες συμβουλές και διορθώσεις.
Το περιεχόμενο των ταινιών είναι πνευματική ιδιοκτησία χωρίς κατακράτηση πνευματικών δικαιωμάτων:
MAYANMAJIX

Ο Χρόνος κατά τους Μάγιας

Ο χρόνος κατά τους Μάγια είναι Συμπαντικός και όχι φυσικός, δηλαδή δεν είναι η μέτρηση των φυσικών κύκλων των σωμάτων και της Γης, αλλά η Εξέλιξη της Συνείδησης σε όλο το Σύμπαν. Αν και είχαν με πολύ ακρίβεια μετρήσεις των περιστροφών των ουράνιων σωμάτων και της Γης, εν τούτης προτίμησαν ένα Συμπαντικό ημερολόγιο ιερής/σαμανιστικής φύσης, όπως όλοι οι πολιτισμοί του αρχαίου κόσμου έκαναν τότε, παρά ένα μέτρημα μόνο των περιστροφών της Γης, όπως αποφάνθηκε το Γρηγοριανό.

Η μέτρηση του χρόνου στους Μάγιας συνυπάρχει σε 3 Ημερολόγια που λειτουργούσαν ταυτόχρονα με διαφορετικές εστιάσεις στη λειτουργία τους.
Το Χάαμπ ή Ηλιακό Ημερολόγιο των 365 ημερών που η εστίασή του ήταν στη συλλογή των φόρων και στον καθορισμό των εποχών σποράς και συγκομιδής.
[Όπως όλα τα ημερολόγια των 365 ημερών δηλαδή το Γρηγοριανό και το Σεληνιακό καθώς και το "Ξόρκι Ονείρου" (Dreamspell). ]
Αυτό διαιρείτε σε 18 'μήνες' των 20 ημερών από 0 -19, με 5 ιερές ημέρες αργίας και τελετών, ενός 19ου 'ουραίου μήνα' στο τέλος του χρόνου. Κάθε μήνας είχε τον προστάτη θεό του με το ανάλογο ιερογλυφικό και κάθε ημέρα τη ποιότητά της που αντιστοιχούσε στο ιερογλυφικό της. Καμία ημερομηνία των Μάγιας δεν καταγράφηκε με αυτό το ημερολόγιο!

Το Τουν είναι το Προφητικό/Μαγικό Ημερολόγιο και χρησιμοποιούταν μόνο από τους ιεροφάντες/σαμάνους ιερείς. Η εστίασή του είναι στην Εξελικτική Συνείδηση της Δημιουργίας του Σχεδίου του Δέντρου της Ζωής ή Αληθινού Σταυρού, που εκπορεύετε από το Κέντρο του Σύμπαντος με τη μορφή φωτονίων/πληροφορίας και είναι η θέληση του Ανώτερου Θεού προς κάθε μορφή οργανικής ή ανόργανης ζωής. Με αυτό το ημερολόγιο, συμφωνα με τις έρευνες του Δρ. Καρλ Τζοχάν Κάλεμαν, οι αρχαίοι Μάγιας κρατούσαν τα αρχεία όλων των γεγονότων με ημερομηνίες που σημάδευαν την εξέλιξη της συνείδησης.
Αναγνώρισε 7 Εξελικτικές Ημέρες και 6 Εξελικτικές Νύχτες που εναλλάσσονταν καθ'όλη τη διάρκεια των 9 επιπέδων ή σταδίων της εξέλιξης της Συνείδησης της Δημιουργίας.
Όλα τα επίπεδα δηλαδή η Εξέλιξη στη Δημιουργία, τελειώνουν σύμφωνα με την "Ακριβής Μέτρηση" (Truecount) στις έρευνες του Δρ.Καρλ Τζοχάν Κάλεμαν, στις 28 Οκτωβρίου 2011 ταυτόχρονα. Τότε τελειώνει και το Προφητικό ημερολόγιο των Μάγιας, αλλά και όλα τα ημερολόγια.
(Είναι μια άλλη θεώρηση, η θεώρηση των ερευνών του Δρ. Κάλεμαν, των ημερομηνιών της "Μακριάς Μέτρησης" ή "Long Count" των αρχαίων Μάγιας που άρχισε το 3.114 π.Χ. και τελειώνει κατά το γνωστό 21 Δεκεμβρίου 2012 μ.Χ. το οποίο μετριέται σε τουνς. 1 τουν=360 ημέρες ή Κινς)

Υπάρχουν 7 θεοί/θεές - ενεργειακές ποιότητες για τις αντίστοιχες Εξελικτικές Ημέρες και 6 θεοί/θεές - ενεργειακές ποιότητες για τις αντίστοιχες Εξελικτικές Νύχτες. Όλοι έχουν τις αντίστοιχες ιερογλυφικές απεικονίσεις τους με τις αντίστοιχες ερμηνείες των ποιοτήτων των ενεργειών τους.
Οι έρευνες του Δρ. Κάλεμαν μας αποκαλύπτουν ότι, η ποιότητα των επιπέδων ή σταδίων της εξέλιξης εναλλάσσετε από Ενωτική σε Δυαδική/Διχαστική σε κάθε επίπεδο με τα ανάλογα εξελικτικά γεγονότα να συμβαίνουν παρά ή με τη 'θέλησή' μας, ακολουθόντας το "Μεγάλο Σχέδιο", το Σχέδιο της Δημιουργίας.
Το Τουν Ημερολόγιο έχει 360 μέρες όπως ο κύκλος έχει 360 μοίρες, δηλαδή 18 'μήνες' των 20 ημερών με διαφορετικά ιερογλυφικά από του Χάαμπ.

Στο κέντρο του Τουν βρίσκεται το Τζόλκιν, το οποίο κινεί το Τουν και είναι το ημερήσιας χρήσης ημερολόγιο από όλους. Το 'Μέτρημα των Ημερών' όπως μεταφράζετε η ονομασία του. Εστιάζετε στην αφομοίωση και άνοιγμα στη εξέλιξη της συνείδησης της Δημιουργίας από όλους μας και στη πρακτική εφαρμογή της νέας αυτής συνείδησης στη καθημερινή και προσωπική ζωή. Το Τουν και το Τζόλκιν μοιράζονται τα ίδια ιερογλυφικά και τις ανάλογες ίδιες θεϊκές ποιότητες, επηρεάζοντας το ένα το άλλο στους κύκλους τους.
Ο εστιασμός στο Τζόλκιν ημερολόγιο δίνετε όχι στις περιστροφές των πλανητών και συγκεκριμένα της Γης γύρω από τον Ήλιο, αλλά στη ποιότητα και ταχύτητα ή συχνότητα δονήσεων ή κυμάτων, που αντανακλούται στη κάθε ημέρα από το Δέντρο της Ζωής/Συνείδηση της Δημιουργίας/Σταυρό των Κατευθύνσεων, αντανάκλαση από το Κέντρο του Σύμπαντος και του Ανώτερου Θεικού Σχεδίου της Δημιουργίας.
Κάθε ετήσιος κύκλος στο Ημερήσιο 'Μέτρημα των Ημερών' ή Τζολκίν έχει 13 "μήνες" των 20 Ημερών και 20 "εβδομάδες" των 13 ημερών, ας τις ονομάσουμε Δεκατριάδες. 13Χ20=260

Κάθε Ημέρα χαρακτηρίζετε από το Σημείο (ή "ζώδιο", ή απεικόνηση) σε συνδιασμό με τον Γαλαξιακό Τόνο ή Συχνότητα Κύματος.
Κάθε Δεκατριάδα ή Trecena (στα Ισπανικά) ή Κύματα (Waves - στα Αγγλικά), αρχίζει με τον Τόνο 1 και τελειώνει με τον Τόνο 13. Παίρνει δε ολόκληρη η Δεκατριάδα την ποιότητα της ημέρας που συμπίπτει με τον Τόνο 1, δίνοντας τη χροιά της σε κάθε ξεχωριστή ημέρα της Δεκατριάδας.
Υπάρχουν 20 Σημεία /χαρακτηριστικά ποιότητας ημερών και 13 ποιότητες Τόνων.
13χ20=260 ημέρες, ο ετήσιος κύκλος στο Τζόλκιν.
Η ημέρα για τους Μάγιας άρχιζε όχι τα μεσάνυχτα, όπως στο Γρηγοριανό, αλλά με την Ανατολή του Ήλιου!

Η ερμηνεία αυτή του ημερολογίου των Μάγιας δίνεται ως η Αληθινή Ερμηνεία από τον
1. Δρ. Καρλ Τζοχάν Κάλεμαν μικροβιολόγο ερευνητή, συγγραφέα των βιβλίων:
"Λύνοντας το μεγαλύτερο μυστήριο της εποχής μας: Το Ημερολόγιο των Μάγιας" έκδ. 2001
και "Το Ημερολόγιο των Μάγιας και η Μεταμόρφωση της Συνείδησης" έκδ. 2004
Ο Δρ. Κάλεμαν έδωσε έναυσμα με τις ανακαλύψεις του για το ημερολόγιο των Μάγιας σε μια ανανεωμένη θεώρηση του ημερολογίου. Οι αποδεδειγμένες απόψεις που εκφράζει στα βιβλία του καθιστά τις ημερομηνίες των Μάγιας γεμάτες νόημα και απαντάνε σε πολλά ερωτήματα και αναπάντητες έως τώρα καταστάσεις στη κοινωνικο-πολιτική μας ζωή αλλά και στην ιδιωτική μας ύπαρξη.
Οργάνωσε παγκόσμιο διαλογισμό / εορτασμό στη πρώτη από τις ελεύσεις της Αφροδίτης στια 8 Ιουνίου 2004 όπου θεωρήθηκε σημαντική για την αποδοχή και υποδοχή της νέας Συμπαντικής και Κοσμικής Συνείδησης που διανύουμε και που άρχισε το 1999. Η εκδήλωση αυτή ονομάστηκε από τον Δρ.Κάλεμαν "Εορτασμός Διαπέρασης" ή "Breakthrough Celebration"
Η δεύτερη διέλευση της Αφροδίτης θα γίνει στις 6 Ιουνίου του 2012 η οποία όμως κατά τον Δρ.Κάλεμαν δεν είναι ιδιαίτερης σημασίας αφού συντελείτε μετά το τέλος του ημερολογίου.
Συμμετέχει επίσης σε μια ομάδα "Εργατών του Φωτός" που ονομάζεται "Κοινό Πάθος" ή "Common Passion".
Συμμετέχει επίσης στην διαδικτυακή πληροφόρηση και μαζί με τους εμπνευστές της ιστοσελίδας: "Ο Κώδικας του ημερολογίου των Μάγιας" ή "Mayan Calendar Code (MCC)", δίνει διαδικτυακά σεμινάρια ή "Webinars" για το ημερολόγιο των Μάγιας αποδίδοντας τον τίτλο του "Φύλακα (και διατηρητή) του Ημερολογίου" ή "Mayan Daykeeper".
Ο Δρ.Καρλ Τζοχάν Κάλεμαν προσφέρει διαλέξεις και σεμινάρια για τη πολίτιμη αυτή γνώση που αναδύθηκε στις μέρες μας γιατί είναι πολύ σημαντική για τα επόμενα χρόνια. Όποιος/όποια επιθημεί να καλέσει το Δρ.Κάλεμαν για σεμινάριο ή διάλεξη στη περιοχή του/της μπορεί να το κάνει στέλνοντας μήνυμα στην ηλεκτρονική του διεύθηνση:
Carl Johan Calleman
cjcalleman@swipnet.se

Orsa, Sweden,
9 Eb, 7.11.12 of the Galactic Underworld

2. Από τον κ. Ίαν Ξελ Λάνγκολντ χρυσοχόο, καλιτέχνη, ερευνητή, ο οποίος εφεύρε τον Κώδικα Μετατροπής του ημερολογίου των Μάγιας από τις ημερομηνίες του επικρατώντος Γρηγοριανού. Ο κ.Ίαν Λάνγκολντ έδωσε πολλές διαλέξεις δωρεάν στον Καναδά και στην Αμερική πάνω στις θεωρήσεις του ημερολογίου των Μάγιας που προκύπτουν από τις έρευνες του Δρ. Κάλεμαν. Τις θεωρίες του Δρ. Κάλεμαν ο κ.Ίαν Λάνγκολντ συμπληρώνει με δικές του έρευνες και έρευνες άλλων που όλες μαζί συνθέτουν την "Μεγάλη Εικόνα" της Εξέλιξης της Συνειδήσεως.
Μερικές από τις διαλέξεις αυτές μαγνητοσκοπήθηκαν και υπάρχουν σε ταινίες μεταφρασμένες έως τώρα στα Ολλανδικά, Γερμανικά, Ελληνικά, Ισπανικά. Οι ταινίες υπάρχουν και ως DVD και δωρεάν στο ιστότοπο για τις ταινίες του "Google" και του "You tube". (Επικοινωνήστε στο fri_eden@yahoo.gr , εάν θέλετε κάποια από τις ταινίες του κ.Ίαν Ξελ Λάνγκολντ με Ελληνικούς υπότιτλους.)
Η φιλοσοφία του κ.Ίαν Ξελ Λάνγκολντ ήταν ότι αυτές τις σημαντικές για όλους πληροφορίες:
"Copy it Right and Share it" που θα πει:
"Αντιγράψτε το Σωστά και
Μοιραστήτε το"
!
"Όσο περισσότεροι γνωρίζουν για αυτό, τόσο καλύτερα για όλους μας!"
Στην ιστοσελίδα που άνοιξε ο κ.Ίαν Ξελ Λάνγκολντ:
(ΜαγιανΜατζιξ) MAYANMAJIX, την οποία μετά τον θάνατό του συντηρεί και επιμελείτε ο (Μάικλ Σόρ) Michael Shore υπάρχουν συγκεντρωμένα πάρα πολλά άρθρα για προσωπική έρευνα και μελέτη επί όλων των θεμάτων.
Επίσης θα βρήτε και την "Ανάλυση της Ημέρας της Γέννησής σας στο Ημερολόγιο των Μάγιας" ή "Mayan Astrology Report" με μήνυμα στη διεύθυνση:
Michael Shore
170 Rush Fork Cir.
Hot Springs, AR 71913
admin@mayanmajix.com

3. Ο Αλεχάντρο Κιρίλο Περέζ Όξλαγ ή Περιπλανόμενος Λύκος.
Σαμάνος/Ιερέας της 13ης γενιάς των Κουίτσι Μάγιας, Αρχηγός του Συμβουλίου των Γερόντων για τη Φύλαξη και Διατήρηση του Ημερολογίου, μέλος του Συμβουλίου των Ιθαγενών της Αμερικανικής Ηπείρου και πρεσβευτής ανά τον κόσμο της Αλήθειας και Εκπλήρωσης των Προφητειών του Ιθαγενούς Κόσμου και ιδιαίτερα του Κόσμου των Μάγιας. Ο ιερέας Όξλαγ έχει περιοδεύσει σε πολλά μέρη του Ιθαγενούς Κόσμου, μεταξύ άλλων και στην Ιαπωνία και πρωτοστατεί συνδέοντας τις προφητικές αλήθειες, τελόντας τελετές ενώτητας και ευχαριστίας προς τη Γη και τις ενέργειές της.
Συμμετέχει σε μερικές ταινίες/ντοκυμαντέρ στις οποίες εξηγεί την επαλήθευση των προφητειών και συμμετέχει σε εορταστικές συγκεντρώσεις μαζί με άλλους Σαμάνους από άλλα έθνη.
Οργάνωσε και εκτέλεσε την τελετή ανάλυψης καθηκόντων του σημερινού προέδρου της Γουατεμάλας και τώρα οι Ιθαγενείς Μάγιας έχουν έδρα στο κοινοβούλιο της χώρας.
Από τις 9 Αυγούστου 2008 ανέλαβε καθήκοντα "Πρέσβη της Γουατεμάλας" από τον τωρινό πρόεδρο Αλβέρο Κολόμ Καμπαγιέρος

Μπορείτε κάνοντας κλικ στα κείμενα μέσα στο πλαίσιο να τα δείτε στην ιστοσελίδα έκδοσής τους

Το Ημερολόγιο των Μάγιας - Η Αστρολογική εξήγηση και ερμηνεία του Ημερολογίου

Ταινίες για το ημερολόγιο των Μάγιας στα Ελληνικά από τον Ίαν Ξελ Λάνγκολντ

Δημοφιλείς θέματα

Powered by Disqus

Ανοίγματα στο άπειρο

Η φωτογραφία μου
Κάνω αυτές τις μεταφράσεις και υποτιλισμούς ταινιών, οικειοθελώς και χωρίς οικονομικά ωφέλη ή κέρδος. Πιστεύω ότι πρέπει ο κόσμος να γνωρίζει την αλήθεια για το τι είναι το ημερολόγιο των Μάγιας και το τι σημαίνει το τέλος του ημερολογίου στη πραγματικότητα. Στις Ελληνόφωνες ιστοσελίδες βρήκα αρκετή σύγχηση παρά αληθινή γνώση και καμμία ανάλυση των ημερών στα Ελληνικά. Αν κάποιος θέλει να επικοινωνήση μαζί μου για οτιδήποτε, μπορεί μέσω e-mail: fri_eden@yahoo.gr Ευχαριστώ για τη προσοχή σας και την υποστήριξή σας. Το γεννέθλιο σημείο μου στο Ημερολόγιο των Μάγια και αυτομάτως το όνομα που δίνετε στα νεογέννητα, είναι: Kan ή Σπόρος ή Σαύρα, η ενέργεια του γλύφου, Cuetzpallin η θεότητα ή θεϊκή ενέργεια που υποστηρίζει το σημείο αυτό και η κατεύθυνση στον κοσμικό σταυρό Νότος με κίτρινο χρώμα. Kan - (προφέρετε: καχν) εννοιολογικό κλειδί γλύφου: προσωπικότητα και σεξουαλική ωριμότητα. Την ημέρα αυτή ο Γαλαξιακός Τόνος ή Συχνότητα ήταν: 10 - που εννοιολογείται Πραγματοποίηση. Πραγματοποίση Σπόρου λοιπόν το όνομά μου και ο σκοπός μου στη ζωή, σύμφωνα πάντα με τους Μάγιας. ~Mind-In-Peace~ / Πραγματοποίηση Σπόρου

Aztec Calendar Gadget

~~~Ευχαριστώ για την επίσκεψή σας / Thank you for your visit~~~

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~*~ ~*~ ~*~ ~*~ ~*~ ~*~ ~*~ ~*~ ~*~ ~*~ ~*~ ~*~ ~*~ ~*~

Επιλογές από την Amazon.com

Twitter

Conspiracy Channel GR - The Alternate TV

Conspiracy Channel GR - The Alternate TV
Η Ελληνική Ιστοσελίδα για... Όλα Όσα Σας Κρύβουν!